Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Me tiedämme, että pelkkä energiaremontin ajattelu saa karvat pystyyn.

Mutta entä jos näin ei olisi? Entä jos olisi paikallinen Varsinais-Suomalainen toimija, läpinäkyvillä hinnoilla, nopeilla toimitusajoilla, sekä ohjelmistolla joka dokumentoi projektin jokaiset vaiheet?

Mehän se ollaan!

Kaikki alkaa teidän kartoituksella. Loimaalainen ammattilainen on täällä sinua varten.

Kun otatte meihin yhteyttä niin alkaa pyörät pyörimään. Alussa kartoitamme yhdessä teidän kodin tai kiinteistön nykyisen tilanteen ja teidän toiveenne uusista lämmitysratkaisuista. Me teemme teille läpinäkyvän tarjouksen erilaisilla vaihtoehdoilla ja etenemme siitä teidän aikataulujen mukaan.

Meidän toimistomme sijaitsee Loimaalla ja asiakkaamme ovat aina tervetulleita käymään! Palvelemme koko Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen ja Satakunnan seutua!

Hyödynnä vuosikymmenten osaaminen ja huipputekniikka!

Ilmavesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Pelkkä ilmalämpöpumppu tuottaa vain lämminta ilma. Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää puolestaan myös vettä, josta saadaan lämmitys ja lämmin käyttövesi taloon.

 Säästät näin lämmityskuluissa ja samalla säästät myös ympäristöä, koska ilmavesilämpöpumpun tuottama energia on luonnollisesti pääosin uusiutuvaa energiaa.

Ilmavesilämpöpumput sopivat sekä uudis- että saneerauskohteisiin, parhaan tuloksen saat, kun olet meihin yhteydessä ja mitoitetaan sinulle tarpeidesi mukainen ilma-vesilämpöpumppu.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu jokaiseen kotiin, aina paikallisella asennuksella ja opastuksella!

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voit tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Uuteen kotiin Daikin Altherma 3 LT- ilma-vesilämpöpumppu on energiaa säästävä ratkaisu. Jos taas haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihanteellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H HT.

Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikinin suosituin ilma-vesilämpöpumppu sopii parhaiten lattialämmitystaloihin tai uusilla, tehokkailla pattereilla varustettuihin rakennuksiin, joissa menoveden lämpötila on matala.  Daikinin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Daikin Altherma 3 R MT -ilma-vesilämpöpumppu

Tehokas kylmäainesplit-ilma-vesilämpöpumppu Daikin Altherma 3 R MT on suunniteltu vesikiertoisilla pattereilla varustettuun uuteen tai vanhaan taloon korvaamaan öljykattila tai sähkölämmitys. Lämmitys, jäähdytys ja lämmin käyttövesi samalla, huomaamattoman tyylikkäällä laitteella. Suunniteltu ja valmistettu Euroopassa pohjoisen olosuhteisiin.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Daikin Altherma 3 M -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3M pienentää lämmityskustannuksia asennettuna vanhan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän öljy- tai sähkökattilan rinnalle. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ilman kylmälaiteasennuksia. Monobloc-tyyppinen laite sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilaa on vähän: kaikki tarvittava tekniikka on kompaktin kokoisessa ulkoyksikössä – sisäyksikköä ei siis tarvita. Uusi muotoilu ja väritys sulauttavat laitteen ympäristöönsä. Suuren, optimoidun puhaltimen ansiosta ilman kierto on tehokasta ja käyntiääni hiljainen.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Daikin Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu

Erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen, esimerkiksi öljylämmityksen energiaa säästäväksi korvaajaksi. Käyttöönotto ei edellytä kylmäaineasennuksia ja lämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmönjakojärjestelmään, jolloin esimerkiksi vanhoja vesikiertoisia lämpöpattereita voi yhä käyttää.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Olemme aidosti Loimaalainen kumppanisi ilma-vesilämpöpumppujen saralla!

Käyntiosoite: Voimakatu 1, 32200 Loimaa Puh: 0400 482 796 | Jari Koivusaari Sähköposti: info@lvi-optimus.fi

Niklas Rosenberg Puh: 045 856 7185 Sähköposti: niklas@lvi-optimus.fi

Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Loimaalla, josta käsin toimimme laajalti ympäri Varsinais-Suomea, Satakuntaa sekä Kanta-Hämettä.

 

Täyttämällä tiedot nykyisestä lämmitysmenetelmästä pääsemme tekemään sinulle tarjousta yhä nopeammin!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.