Siirry sisältöön
Pyydä tarjous!

Me tiedämme, että pelkkä energiaremontin ajattelu saa karvat pystyyn.

Mutta entä jos näin ei olisi? Entä jos olisi paikallinen Varsinais-Suomalainen, läpinäkyvillä hinnoilla sekä nopeilla toimitusajoilla?

Mehän se ollaan!

Kaikki alkaa teidän kartoituksella. Loimaalainen ammattilainen on täällä sinua varten.

Kun otatte meihin yhteyttä niin alkaa pyörät pyörimään. Alussa kartoitamme yhdessä teidän kodin tai kiinteistön nykyisen tilanteen ja teidän toiveenne uusista lämmitysratkaisuista. Me teemme teille läpinäkyvän tarjouksen erilaisilla vaihtoehdoilla ja etenemmä siitä teidän aikataulujen mukaan.

Meidän toimistomme sijaitsee Loimaalla ja asiakkaamme ovat aina tervetulleita käymään! Palvelemme koko Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen ja Satakunnan seutua!

Luotettava jäähdytyksen ja lämmityksen ohjaus

Maalämpöpumput ottavat uusiutuvaa energiaa maaperän lämmöstä. Asennus edellyttää maa-alaa, mutta järjestelmä vähentää merkittävästi hiilijalanjälkeä ja säästää energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

1. Lämpöpumppu

Yksi lämpöpumppuyksikkö integroidulla lämminvesivaraajalla liitetään lämminvesijärjestelmään ja kodintilojen lämmönlähteisiin.

2. Lämmin käyttövesi

Tehtaalla asennettu lämminvesivaraaja tarjoaa jatkuvasti lämmintä käyttövettä.

3. Tilojen lämmitys

Mahdollisuus liittää lattialämmitykseen, lämpöpattereihin ja puhallinkonvektoreihin.

4. Maakeräinjärjestelmä

Maahan porataan maalämpökaivo tai maanpinnan alapuolelle asennetaan vaakasuora maalämmön keruupiiri eli maapiiri, joka liitetään talon lämpöpumppuyksikköön.

Hyödynnä maalämpö ja paikallinen osaaminen!

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Maalämpö on uusiutuvana energiamuotona ympäristöystävällinen ja nykyaikainen tapa lämmittää, niin pienet, kuin suuretkin kiinteistöt. Maalämpö on riippumaton öljyn tai sähkön hinnasta ja on erinomainen ratkaisu, kun halutaan ennustaa lämmityksen kuluja pitkällä aikavälillä.

Meiltä saat oikein mitoitetun ratkaisun maalämmöstä. Tarjouksemme sisältää selkeä erittelyn sinun kohteesi mukaisesta ratkaisusta. Energiakaivoporaukset sekä vesikaivot meille hoitaa pääsääntöisesti ProDrill Oy.

Maalämpö on taloudellinen ja ekologinen valinta, jolla lämmityskustannukset pienevät jopa 80 %.

Uusiin koteihin ja mittaviin saneerauksiin

Maalämpöpumppu on ihanteellinen valinta, kun rakennat uutta kotia tai remontoit vanhan talon lämmitysjärjestelmän. Jos pinta-alaa on käytettävissä paljon, voit asentaa pihaasi vaakasuoran keräinjärjestelmän, pystysuora lämpökaivo taas mahtuu pienemmällekin tontille. Koska maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta lämpöä, se on erittäin luotettava lämmönlähde kovimmillakin pakkasilla. Lämpötila maaperässä pysyy vakaana vuoden ympäri, joten se on ihanteellinen uusiutuva energianlähde.

Tässä neljä syytä miksi asiakkaamme ovat hankkineet maalämpöpumpun

1.

Maalämpö voi pudottaa lämmityskuluja jopa 50-80 % öljy ja sähkölämmitteisissä kiinteistöissä.

2.

Maalämpö on todella ympäristöystävällinen. Ympäristössä olevasta energiasta saatu lämpö voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen riippuen kustakin lämpöpumpusta. Lisäksi maaperän viileyttä voidaan hyödyntää kesäisin asuintilojen viilentämiseen.

3.

Maalämpö nostaa myös kiinteistösi arvoa. Se on haluttua teknologiaa, vaihtelevien sähkönhintojen sekä öljyn hinnan nousun takia.

4.

Säädä lämpöä helposti puhelimeltasi. Jopa 30-asteen pakkasilla.

Daikin maalämpö - suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin!

Kätevä mobiilisovellus on helppo käyttää

Markkinoiden yksi hiljaisimpia maalämpöpumppuja

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAH-D9W

Maalämpöpumppu

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAH06D9W) tai 9,55 kW (EGSAH10D9W). Verhoilun väri valkomusta.

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9W

Maalämpöpumppu jäähdytysominaisuudella

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu lämmitykseen ja jäähdytykseen 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Energiatehokas aktiivinen jäähdytys ja ympäristöystävällinen R32-kylmäaine. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAX06D9W) tai 9,55 kW (EGSAX10D9W). Verhoilun väri valkomusta.

Olemme aidosti Loimaalainen kumppanisi ilma-vesilämpöpumppujen saralla!

Käyntiosoite: Voimakatu 1, 32200 Loimaa Puh: 0400 482 796 | Jari Koivusaari Sähköposti: info@lvi-optimus.fi

Niklas Rosenberg Puh: 045 856 7185 Sähköposti: niklas@lvi-optimus.fi

Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Loimaalla, josta käsin toimimme laajalti ympäri Varsinais-Suomea, Satakuntaa sekä Kanta-Hämettä.

 


Täyttämällä tiedot nykyisestä lämmitysmenetelmästä pääsemme tekemään sinulle tarjousta yhä nopeammin!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.