Siirry sisältöön

Lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on nykyaikainen, helppo ja mukava lämmitysmuoto. Lattialämmityksen etuna on lämmön tasainen jakautuminen koko huoneeseen. Tavalliset seinään asennetut patterit tuottavat suurimman osan lämmöstä ilmaliikkeiden avulla, jolloin lämpö ei jaukaudu tasaisesti. Lattialämmityksen etuna on juuri lämmönsäteily, joka nousee lattiasta ja jakautuu tasaisesti huoneseen.

Pitkällä aikajänteellä vesikiertoinen lattialämmitys on kustannustehokas vaihtoehto lähtökustannusten suuruudesta huolimatta.

Meillä on käytössämme Thermotechin lattialämmitysjärjestelmät, jotka ovat vankkaa, scandinaavista suunnittelua ja valmistusta.

Thermotech

Thermotech on vesikiertoisen lattialämmityksen asiantuntija ja tuotevalikoima on yksi markkinoiden helpoiten asennettavista järjestelmistä. Thermotechin tuotevalikoima on laaja, kaikkiin talotyyppeihin, kokoihin, alustoihin ja lämmönlähteisiin löytyy ratkaisu. Asennustavoista on moneksi:

  • Betonivalu
  • Uiva lattia
  • Lastulevu
  • Harvalaudoitus
  • Minifloor 8
  • Lämmönluovutuspelti

Me autamme sinua selvittämään, mikä näistä vaihtoehdoista on sinulle se oikea. Saat meiltä koko paketin vaivattomasti; suunnittelun, toteutuksen sekä opastuksen käyttöönoton yhteydessä.

Asennustavoista, jakotukeista, sekoitusryhmistä ja muista Thermotechin lattialämmitysjärjestelmiin liittyvistä tuotteista saat lisätietoa TÄÄLTÄ >

Mikäli olet vailla varaosia tai yksittäisiä Thermotechin tuotteita, katsothan lisää TÄÄLTÄ >